Gran partit del Terrassa que només perd d’un gol en l’anada de la final de la Challenger Cup

Els egarencs són derrotats per un mínim 12-11 a la piscina de l’Apollon Smyrnis grec

El CN Terrassa ha fet un gran partit en l’anada de la final de la Challenger Cup i només ha perdut d’un gol 12-11(3-2, 3-4, 4-2 i 2-3) a la piscina de l’Apollon Smyrnis grec. Els egarencs hauran de remuntar en el partit de tornada que es jugarà a Terrassa el dissabte 29 i en el que es decidirà el títol. L’enfrontament ha estat molt anivellat i els locals han tingut el suport incondicional dels seus aficionats que han omplert la piscina i han creat un gran ambient. En el darrer quart l’Apollon s’ha avançat de tres gols, però els homes d Dídac Cobacho han minimitzat la diferència.

El primer partit de la final ha començat molt disputat i amb els grecs anant per davant en el marcador, però s’ha arribat al descans amb un empat, 6-6. En l’inici del tercer quart el Terrassa s’ha situat per primer i únic cop per davant (7-8), però els grecs han reaccionat amb quatre gols seguits (11-8) . Els darrers minuts han estat molt intensos i els egarencs han marcat el 12-11 definitiu a 37 segons del final.

Pel conjunt egarenc han marcat: Ricard Alarcón (3), Víctor Flores (3), Jordi Chico (2), Adrià Delgado (2) i Rubén De Lera (1).