Handbol

El Barça, de menys a més contra el Logronyo la Rioja (43-30)

El Barça ha superat amb suficiència el Logronyo la Rioja (43-30) i ja és a només quatre jornades de coronar una altra lliga Asobal immaculada. El conjunt blaugrana ha anat de menys a més. El triomf ha estat molt coral i els gols, molt repartits, tot i que han destacat les sis dianes de N’Guessan, i les cinc de Frade i Richardson. El partit també ha servit per veure en acció el jove pivot internacional Javi Rodríguez, que ja ha estat convocat per Jordi Ribera i que apunta al vestidor blaugrana el curs vinent. No era un partit per a lluïments, tot i que el jove pivot s’ha atrevit amb una precisa vaselina per superar Gonzalo en una acció de la segona meitat.

L’equip blaugrana ha començat fred (3-5). Han fet falta les primeres aturades d’Emil Nielsen perquè l’equip s’activés i capgirés el resultat amb ràpides transicions (13-8). La reacció blaugrana no ha tingut continuïtat i la baixada de tensió ha servit perquè la Rioja retallés diferències (14-12). Carlos Ortega ha fet un toc d’atenció i l’equip s’ha tornat a posar les piles, coincidint amb l’atac amb set jugadors del rival. L’exclusió momentània de Martí Soler (22’) ha servit perquè Hampus Wanne reaparegués després de la lesió. L’aparició de Ludovic Fàbregas i Pol Valera també ha donat major dinamisme a l’equip, que ha arribat al descans amb una màxima renda de 7 gols (23-16). Nielsen ha tancat el primer acte amb 14 aturades, i superant el 46% d’encert.

Gonzalo Pérez de Vargas ha estat el porter de la segona meitat i també ha tingut una posada en escena espectacular. L’equip blaugrana s’ha posat en mode piconadora i s’ha enfilat fins als 15 gols de renda (36-21). Amb el partit decidit, s’ha abaixat una mica el pistó i en l’intercanvi de gols final s’ha arribat fins al definitiu 43-30.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)