Futbol sala

El Barça va a remolc i supera el Betis a tres minuts del final (3-4)

Els blaugrana han disposat de moltes ocasions però no han estat gaire efectius

El Barça ha patit per aconseguir la victòria a la pista del Betis (3-4) i després d’anar a remolc tot el partit s’ha posat per davant a tres minuts del final i s’ha emportat tres importants punts. Els blaugrana mantenen el lideratge amb un punt de marge sobre el Palma, que ha jugat un partit més.

Els blaugrana Barça ha creat ocasions, però no les ha transformat per la bona actuació del porter del conjunt andalús Sarmiento i la falta d’encert, ja que ha enviat la pilota al pal en cinc ocasions. Fins a tres vegades els andalusos s’han avançat en el marcador, la primera amb un gol en pròpia porta d’Antonio. Adolfo amb dos gols i Matheus han anar anivellant el marcador cada vegada. A sis minuts del final el porter local ha aturat un doble penal a Ferrão i en el refús Sergio González ha marcat el 3-4. El Betis ha buscat tornar a empatar atacant de cinc i la defens a i el porter Dídac han mantingut el resultat.