Per la via ràpida a Hannover

Waterpolo. L’equip mariner juga un partit molt plàcid contra el cuer i tindrà dues jornades a casa, contra el Vouliagmeni i el Tbilisi, per acabar de certificar el lideratge de grup a la Champions

Hannover 7 Barceloneta 16

WASPO98 HANNOVER:Benke; Corusic (1), Schipper, Froreich, Schetze, Radovic (1), Lozina (2), Macan, Kubisch, Gansen, Benic, Basic (3) i Goetz.ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera (3), Matkovic (1), Munárriz (1), De Toro (1), Larumbe (1), Pavillard (1), Fernández (1), Paul (1), Perrone (3), Biel (1), Bustos (2) i Porter.PARCIALS:2-4, 2-2, 1-6 i 2-4.

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta va gaudir d’un partit molt plàcid contra el cuer, el Waspo98 Hannover, i tindrà dues jornades a casa, contra el Vouliagmeni i el Dinamo Tbilisi, per acabar de certificar el lideratge de grup de la Champions. Tot i la bona posada en escena marinera (0-3), les accions de superioritat i les intervencions de Felix Benke sota els pals van permetre que el conjunt germànic arribés viu al descans (4-6). L’Atlètic Barceloneta va posar una marxa més després de la represa. En el tercer quart va ajustar la defensa i va afinar la punteria per sentenciar el partit amb un contundent parcial d’1-6 (5-12). Felipe Perrone (3 gols) va tornar a ser el director d’orquestra en un equip en què tots els jugadors de camp van anotar.