Vela

La segona regata preliminar de la copa d’Amèrica de Barcelona 2024 es farà a l’Aràbia Saudita

Es disputarà del 30 de novembre al 3 de desembre d’aquest any

La segona regata preliminar de la 37a Copa d’Amèrica de Barcelona 2024, es disputarà en aigües de la ciutat saudita de Jiddah, al Mar Roig, del 30 de novembre al 3 de desembre d’aquest any. Jiddah ja va ser una de les candidates per ser seu de la 37a Copa Amèrica amb València, Màlaga, Cork i Barcelona, i disposa d’infraestructures per organitzar l’esdeveniment. Les regates dels AC40 es duran a terme just al costat del Race Village i el Jiddah Yacht Club, just al costat del Circuit de Fórmula 1.

“Com a màxim esdeveniment de la vela, aquesta regata preliminar de la 37a Copa d’Amèrica es pot utilitzar com un esdeveniment per exercir una influència positiva en diversos fronts” ha assegurat Grant Dalton, director general d’ACE. Samia Bagdady, directora general de la Federació Saudita de Vela, ha explicat que el país “és un dels mercats esportius de més ràpid creixement al món” i ha recordat que té “una herència marítima que està a punt per ser revifada per a totes les dones i homes saudites”.

La primera regata preliminar es disputarà a Vilanova i la Geltrú del 14 al 17 de setembre i la tercera ja serà a Barcelona a l’agost del 2024 amb els vaixells AC75 que seran els que disputin la copa d’Amèrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)