Futbol sala

El Barça domina el Xota (3-0) i mereix un triomf més clar

Ha creat moltes ocasions, però els pals i el porter rival han evitat un marcador més ampli

El Barça s’ha imposat per 3-0 al Xota i continua la seva lluita pel lideratge i per finalitzar la fase regular de la lliga en la primera posició amb el Palma. Els blaugrana superen per un punt als mallorquins, que han disputat un partit més. El Barça ha dominat el partit contra els navarresos i ha merescut una victòria més amplia. Malgrat que ha tingut moltes ocasions, la falta de precisió, les aturades del porter visitant i els pals han evitat un resultat més clar. Ferrão ha inaugurat el marcador en el minut 12 de partit i amb aquesta mínima avantatge s’ha arribat al descans. En el segon minut de la segona meitat Dyego ha fet el 2-0. En els darrers minuts el Xota ha fet un pas endavant en atac, ha enviat dues pilotes al pal i ha atacat de cinc sense porter. Adolfo a tres minuts del final ha sentenciat amb el 3-0.