Futbol sala

El Barça Atlètic revalida el títol de campió en el mundial de clubs sub-21

Derrota el Joinville brasiler per 4-6 en la final del torneig jugat a Brasil

El Barça Atlètic ha revalidat el títol de campió mundial de clubs de la categoria sub-21 que s’ha disputat a la localitat brasilera de Paranaguá. El conjunt blaugrana ha derrotat en la final el Joinville de Brasil per 4-6, en la repetició de la final de la temporada passada.

El conjunt blaugrana havia acabat primer la fase de grups amb victòries contra el Rio Branco (1-5), el NY Ecuador (0-12), el FC Toronto (9-2), i un empat contra el Magnus (3-3). En els quarts de final van golejar el Pinocho argentí (4-0). Els dos darrers rivals han estat conjunt locals. En la semifinal s’ha tornat a trobar amb el Magnus i s’ha imposat per 5-1, i en la final ha guanyat el Joinville per 4-6.

El Barça Atlètic també ha rebut premis individuals, l’ala esquerrà colombià, Harrison Santos, ha estat designat millor jugador del torneig, Àlex Lluch ha estat escollit millor porter i Sergi Altisent ha estat el millor entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)