Handbol

Comiats i rècords a Colònia

Handbol. Fàbregas diu adeu amb emoció i Aleix es converteix en el màxim golejador de la història de la fase final de la Champions en un partit en què el Barça supera el PSG en la pugna pel bronze

Barça 37 PSG 31

BARÇA:Gonzalo; Janc (7), Richardson (5), Frade (2), Carlsbogard (1), N’ Guessan (5), Wanne (5) –set inicial–; Nielsen (p.s.), Makuc (4), Aleix (4,1 p.) Fàbregas, Petrus, Valera (3) i Soler (1).PARÍS SAINT-GERMAIN:Green; Balaguer (1), Mathé (4), L. Karabatik (1), N’Tanzi (7), Nenadic (1), Greville (2) –set inicial–; Palicka (p.s.), Solé (3,1 p.), Kristopans, T. Hansen, Prandí (4), Syprzak (7,1 p.), i Keita (1).PARCIALS:3-3, 8-6, 14-6, 18-12, 22-13; 26-17, 28-20, 30-23, 32-25, 34-28 i 37-31.ÀRBITRES:Jorum i Kleven. Sense exclusions.PÚBLIC:18.700 espectadors al Lanxess Arena.

El Barça es va aixecar després del revés dels penals en les semifinals contra el Magdeburg (40-39) amb una victòria sense pal·liatius contra el París Saint-Germain (37-31). L’equip va donar la cara i va exhibir caràcter guanyador per marxar de Colònia amb una medalla de bronze de la lliga de campions en un partit de comiats i rècords. L’emotiva marxa de Ludovic Fàbregas deixarà un buit molt difícil de cobrir en tots els sentits, i el rècord va ser per a Aleix Gómez, que, amb les quatre dianes d’ahir, es va convertir en el màxim golejador de la fase final de la Champions al Lanxess Arena, amb 70. L’extrem sabadellenc va superar dos tòtems de l’handbol mundial: el ja retirat Kiril Lazarov i Mikkel Hansen (68).

Tot i la bona trajectòria de l’equip aquest curs, sense l’excel·lència final de la lliga de campions, el projecte de l’handbol blaugrana té encara diverses incògnites per resoldre. A més de l’adeu de Fàbregas, hi ha la patata calenta del cas Cindric, que ahir no va jugar ni un minut. El central croat té dos anys de contracte, però la directiva ja li va comunicar fa temps que no compta amb ell. Ahir, cap directiu no va voler fer valoracions al voltant del projecte de futur blaugrana, ateses les retallades econòmiques, i prefereixen esperar uns dies per aclarir el panorama de la secció.

Pel que fa al partit, el Barça va mostrar més predisposició que el PSG per obtenir el bronze. Carlos Ortega va apostar per un set inicial amb moltes novetats i l’equip va respondre a la perfecció. Les intervencions de Gonzalo (21 aturades i un 40%), l’efectivitat de Blaz Janc (7 de 7), el bon estat de forma de Timothey N’Guessan i la velocitat dels extrems, Hampus Wanne i Aleix Gómez, van marcar diferències des del primer moment. Domen Makuc i Melvin Richardson hi van posar espectacle, amb un gran vol i els debutants Pol Valera i Martí Soler també es van afegir a la festa en un partit que ja van deixar encarrilat en la mitja part (22-13).

ELS VESTIDORS

Estic satisfet perquè una derrota hauria embrutat un curs que qualificaria de notable alt
Carlos Ortega
entrenador del barça
Només puc dir bones paraules de l’equip. L’aventura en el Barça ha estat increïble
Ludovic Fàbregas
pivot del barça
Estic molt content pel rècord, però sense el treball de l’equip seria molt difícil
Aleix Gómez
extrem del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)