Tennis

Punt i final de Feliciano López després de 26 anys a l’elit del tennis

El tennista toledà ha caigut derrotat als quarts de final del Mallorca Championships contra l’alemany Hanfmann

El toledà Feliciano López, jugador del RCT Barcelona-1899 des de fa més de dues dècades, posa punt i final a la seva carrera com a tennista professional als 41 anys. L’esquerrà de Toledo, que estava disputant el Mallorca Championships, ha disputat avui l’últim partit de la seva carrera, després de caure derrotat als quarts de final del torneig davant l’alemany Yannick Hanfmann per un clar 6-2 i 6-4 en 1h i 10 minuts. D’aquesta manera, aquest ha estat l’últim partit com a professional d’un jugador que s’ha mantingut 26 anys a l’elit del tennis.

Des de l’organització del torneig ho tenien tot preparat per homenatjar-lo ja en el primer partit, per tal que l’espanyol es pogués acomiadar com cal. Però Feliciano López va sorprendre a tothom i, demostrant un cop més que jugar sobre herba és el seu fort, va imposar-se primer a l’australià Max Purcell per 6-3 i 7-5 i posteriorment a un altre australià, Jordan Thompson, per 7-6, 1-6 i 6-3. Finalment, però, tot i sobreposar-se a les molèsties de la seva cama esquerra, deixar de banda les emocions de la seva retirada i de lluitar fins al final, avui no ha pogut vèncer Hanfmann, que venia en ratxa després d’eliminar el grec Stefanos Tsitsipas, i així ha acabat posant punt i final a una gran i merescuda trajectòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)