Ciclisme

Després del descans, la lluita continua

Ciclisme. La desena etapa del Tour, entre Vulcania i Soire, fa 167,2 quilòmetres i té un port de segona categoria i quatre de tercera

El Tour torna a la carretera després de la jornada de descans de dilluns amb la intenció que la lluita continuï, tant en la general com per la victòria d’etapa. Els 167,2 km entre Vulcania i Soire, en el massís central, estan pensats per propiciar una escapada que vagi superant els ports de muntanya, quatre de tercera categoria i un de segona. L’etapa serà un autèntic trencacames per als corredors des de la sortida. Jonas Vingegaard (Jumbo) surt amb 17 segons de marge respecte de Tadej Pogacar (UAE) en la general.

El Tour femení

El Tour va anunciar que la sortida del Tour femení del 2024 serà a Rotterdam i que es faran tres etapes pels Països Baixos. El Tour femení es disputarà del 12 al 18 d’agost entre el final dels Jocs Olímpics de París i l’inici dels Jocs Paralímpics, que també es faran a la capital francesa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)