Tennis

Granollers i Zeballos passen a la semifinal de dobles de Wimbledon de manera brillant

Guanyen per 6-4 i 7-5 Lammons i Withrow

Marcel Granollers i Horacio Zeballos s’han classificat per la semifinal del torneig de dobles de Wimbledon de manera brillant. El barceloní i l’argentí (15) han derrotat per 6-4 i 7-5 la parella formada pels nord-americans Nathaniel Lammons i Jackson Withrow en 1h24.

Marcel Granollers i Horacio Zeballos havien estat semifinalistes aquest curs a l’obert d’Austràlia i a Roland Garros i completen la trilogia d’èxits. Serà la tretzena vegada que el tennista català arriba a la penúltima eliminatòria d’un torneig de gran eslam. Els seus rivals per accedir a la final seran els alemanys Kevin Krawietz i Tim Puetz (10) que han guanyat per 6-4 i 6-3 l’escocès Jamie Murray i el neozelandès Michael Venus (13).

El barceloní i l’argentí han encarrilat el partit en el tercer joc amb un break i han mantingut sense problemes el seu servei fins imposar-se en la primera mànega (6-4). En la segona les dues parelles han mantingut el seu servei fins l’onzè joc en que Marcel Granollers i Horacio Zeballos han trencat el del seus rivals i el català ha sacat per aconseguir la victòria i la classificació per la semifinal. Els nord-americans han lluitat per seguir vius, han disposat d’una bola de trencament, però el triomf ha estat per la parella catalano-argentina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)