Ciclisme

Quart triomf per a Jasper Philipsen al Tour

Quarta victòria en aquest Tour per a Jasper Philipsen (Alpecin), en una etapa de 180 quilòmetres entre Clermont-Ferrand i Moulins, amb tres ports de 4a categoria que propiciaven una fuga controlada i el desenllaç a l’esprint. El belga ha guanyat quatre dels cinc esprints d’aquesta edició, que podria no tenir-ne cap més fins el de París.

Andrey Amador (EF) era el que tenia més clar que volia entrar en la fuga perquè durant els 10 km de sortida neutralitzada rodava a l’esquera de Jonas Vingegaard i saltava just en el moment de la soritda real. Sense companys d’aventura, el corredor de Costa Rica s’havia d’esperar que s’hi afegís algú i finalment Daniel Oss (TotalEnergies) i Matîs Louvel (Arkea) eren els companys de fatiga.

Oss era caçat a 13,5, després de quedar-se sol al davant a 49 quan Amador donava per acabada la seva presència al davant 5 quilòmetres després que Louvel fos el primer en deixar d’estar a la fuga.

La pluja i el vent havien fet oblidar el forn on van córrer aquest dimarts i fins i tot en els últims 10 quilòmetres l’aigua agafava protagonisme.

Els Jayco eren els que marcaven la pauta en la preparació de l’esprint però Dylan Groenewegen no podia completar la feina perquè es veia clarament superat per Jasper Philipsen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)