Atletisme

Catalunya és segona en l’estatal per federacions, a dos punts de Madrid

La selecció catalana ha aconseguit set victòries parcials

La selecció catalana ha finalitzat en la segona posició en el campionat d’Espanya per federacions que s’ha disputat a Pamplona. Catalunya s’ha quedar a només dos punts de Madrid, que ha aconseguit el seu primer títol en aquesta competició. La selecció madrilenya ha sumat 483 punts, mentre que la catalana ha arribat als 481. Els dos combinat han mantingut una gran lluita durant tot el dia i s’han anat alternant en la primera plaça. El títol no s’ha decidit fins la darrera prova. La tercera plaça del podi ha estat per València amb 462,5 punts. Catalunya havia guanyat 11 de les 12 darreres edicions de la competició.

Els atletes catalans han aconseguit set victòries parcials: Daniel Torrero en alçada (2,11 m), Ramon Adalia en triple (15,72 m), Joan Fuentes, Laura Hernández, Laura Bou i David Fradera en el 4x400 m mixt (3:23.88), Naima Ait Alibou en els 800 m (2:07.12), Geena Stephens en els 400 m tanques (58.21), Naiara Estanga en el triple (12,99 m) i Laura Redondo en el martell (67,51 m).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)