Tennis

Albert Ramos ja és a la final de Gstaad

El mataroní ha superat el serbi Miomir Kecmanovic (2), per 6-2 i 6-3

El mataroní Albert Ramos ha superat amb suficiència el serbi Miomir Kecmanovic, segon cap de sèrie, (6-2 i 6-3 en 1h31) i s’ha guanyat el bitllet per a la final de l’ATP 250 de Gstaad, un torneig que ja va conquerir el 2019. El tennista català ha sabut jugar millor les seves cartes i en la pugna pel títol s’enfrontarà a l’argentí Pedro Cachín, que ha sotmès amb claredat al també jugador serbi Hamad Medjedovic (6-3 i 6-1).

Amb un trencament per banda, els primers jocs del partit han estat molt llargs i igualats. Aferrat a la pista, el tennista maresmenc ha anat guanyant terreny al seu rival. A partir del 3-2 ha posat una marxa més i ha acabat resolent el primer parcial amb un còmode 6-2 (47’) amb quatre jocs seguits. Amb paciència i molt sòlid en el seu plantejament, Ramos ha allargat la dinàmica guanyadora quatre jocs més (4-0) i ha anat erosionant la moral del tennista de Belgrad. Kecmanovic, amb un trencament en el cinquè, ha donat senyals de vida (4-1) i ha aconseguit allargar el partit, però Ramos ha acabat de rematar la feina per 6-3. Per arribar fins a les semifinals, la primera raqueta catalana havia tombat, per ordre cronològic, els italians Fabio Fognini (6-1, 2-6 i 6-2) i Lorenzo Sonego, tercer favorit, (6-3, 3-6 i 6-4) i el peruà Juan Pablo Varillas (6-7, 6-1 i 6-4). Avui n’ha tingut prou amb dos sets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)