Tennis

Albert Ramos veu com se li escapa la final de Gstaad

El tennista mataroní comença amb molt bon peu, però no ha pogut contrarestar la reacció de l’argentí Pedro Cachín (3-6, 6-0 i 7-5)

El mataroní Albert Ramos ha perdut la final del torneig de Gstaad en un partit de diverses alternatives amb l’argentí Pedro Cachín (3-6, 6-0 i 7-5) en 2h25 de joc. El maresmenc ha començat amb molt bon peu, però el duel s’ha capgirat en el segon parcial i , tot i la reacció final, ja no ha pogut redreçar el rumb. Ramos, vencedor a Gstaad el 2019, afrontava la seva dotzena final al circuit de l’ATP, on atresora quatre títols.

A la primera oportunitat, Ramos (79è de l’ATP) ha trencat el servei del seu rival, en el tercer joc, i ha pres el comandament obrint angles i sentenciant amb poderosos i col·locats cops de dreta invertida. El break ha generat dubtes en Cachín, que ha tingut problemes per salvar el servei en els jocs posteriors davant un tennista maresmenc més sòlid, més agressiu i amb les idees més clares. Així ha arribat un nou trencament en el novè joc per rematar el primer parcial en 48 minuts (6-3). En el segon set el partit ha fet un gir radical. El tennista argentí (90è de l’ATP) ha segellat el break en el primer joc. Cachín, castigant el revés del mataroní, ha guanyat molta confiança davant un Ramos molt incòmode, perdut i que no trobava el camí per revertir la nova situació. El jugador sud-americà ha signat dos trencaments més i ha signat un 0-6 per equilibrar el duel. Abans de cedir el set el tennista català ha hagut de ser atès pels serveis mèdics per curar una dolorosa butllofa a la planta del peu esquerre. Ramos ha continuat la davallada en el tercer set (0-2), però de mica en mica ha anat recuperant el to fins igualar el duel amb un trencament en el vuitè joc (4-4). Cachín ha replicat en l’onzè (5-6) i ja no ha deixat escapar la seva primera victòria en el circuit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)