Tennis

Tommy Paul talla als quarts de Toronto la ratxa de victòries de Carlos Alcaraz

El nord-americà Tommy Paul (12) ha tallat aquesta matinada hora catalana la ratxa de victòries del número 1 Carlos Alcaraz (1) en els quarts de final del Masters 1.000 del Canadà que es juga a Toronto: 6-3, 4-6 i 6-3. El murcià, duia catorze victòries seguides després d’encadenar els títols a Queen’s i Wimbledon, però ja havia trontollat en els vuitens canadencs davant del polonès Hubert Hurkacz. Paul, que li té la mida presa i ja l’havia eliminat l’any passat en el mateix torneig, jugarà la semifinal contra l’italià Jannik Sinner (7). L’altra semifinal la disputaran el malagueny Alejandro Davidovich i l’australià Alex de Minaur, que va superar al rus Daniïl Medvédev (2).

Marcel Granollers

En dobles, el català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (7) estan jugant un torneig brillant i jugaran les semifinals contra el jugador d’El Salador Marcelo Arévalo i el neerlandès Jean-Julien Rojer. En quarts es van desfer de l’indi Rohan Bopanna i de l’australià Matthew Ebden per 7-5, 6-7 (6) i 10-8.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)