Vela

Jordi Xammar i Nora Brugman, plata en el mundial de 470 mixt

Els regatistes catalans Jordi Xammar (RCN Barcelona) i Nora Brugman (Vela Blanes) s’han penjat avui la medalla de plata de la classe 470 mixta en el mundial de les classe olímpiques de la Haia, a més d’haver segellat la plaça de país per a París 2024. Xammar i Brugman han confirmat avui el segon lloc en la medal race, fase final que ha aplegat a les deu millors embarcacions de la resta de la competició. Silvia Mas i Nico Rodríguez van acabar ahir onzens. Xammar i Brugman revaliden la plata que van conquerir a Sdot Yam (Israel). Els japonesos Keiju Okada y Miho Yoshika s’han penjat l’or i els seus compatriotes Tetsuya Izosaki i Yurie Seki han completat el podi.

En la classe 49er, el català Florien Trittel (CN El Balís) i el cantàbric Diego Botín, que ja havien certificat la plaça olímpica de país en la jornada d’ahir, son segons i es jugaran demà la medalla en la medal race. L’or el tenen pràcticament garantit els neerlandesos Bart Lambriex i Floris Van De Berken.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)