Vela

Trittel i Botín s’emporten la medalla de bronze en el mundial de 49er

El barceloní i el cantàbric cedeixen el segon lloc que tenien abans de la ‘medal race’

Diego Botín i Florian Trittel han guanyat la medalla de bronze en la classe 49er en el mundial de les classes olímpiques que s’està fent a la Haia. El cantàbric i el barceloní a més ja tenien segura la plaça per a la delegació espanyola per a París 2024 en aquesta classe. Diego Botín i Florian Trittel (CN el Balís) es van classificar per la medal race, que disputen els deu millors i que decideix les medalles amb puntuació doble, com a segons i en aquesta regata definitiva han cedit un lloc. Des de la sortida han anat per darrera, en la primera boia han passat novens i han tingut problemes. A partir d’aquí han ocupat la darrera i desena plaça fins a la meta. Han sumat 20 punts per un total de 91,8 i els suïssos Sebastien Schneiter i Arno de Planta, que han acabat vuitens, els han superat amb 91 punts. El títol mundial ja el tenien assegurat els neerlandesos Bart Lambriex i Floris van de Werken, que han sigut novens en l’última regata i han acabat amb 63 punts.

La resta de regates previstes per aquesta jornada no s’han disputat per les males condicions i el 49er FX femení, que també havia de disputar la medal race, no ho ha fet i les posicions finals han estat les prèvies a la regata definitiva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)