Hoquei sobre herba

Espanya perd contra Bèlgica (5-1) i es jugarà l’accés a semifinals contra Anglaterra

La selecció espanyola masculina d’hoquei herba ha caigut en el segon partit de l’europeu contra Bèlgica (5-1), que referma la primera posició del grup A. Els espanyols es jugaran el segon lloc i l’accés a semifinals dimecres (12.15h) en un duel directe contra Anglaterra, que té els mateixos punts i la mateixa diferència de gols.

Després de superar amb contundència Àustria en el debut (5-0), l’equip de Max Caldas, amb deu catalans en la convocatòria, tenia la prova més dura de la fase de grups, contra Bèlgica. Tot i que Marc Reyner ha tingut la primera ocasió, precisament en un moment d’inferioritat de la selecció espanyola, Bèlgica ha sabut aprofitar les badades del rival. Després d’una primera oportunitat, un xut al pal, Ghislain William ha marcat l’1-0 (11’), en aprofitar una pèrdua de pilota a camp propi dels espanyols. Els de Max Caldas han tingut un penal, però ha estat Bèlgica qui ha marcat el 2-0, en el tercer intent de penal, obra de Hendrickx Alexander (13’).

Només de començar el segon quart, una molt bona acció belga s’ha convertit en el 3-0, de Van Aubel Florent (18’). La selecció espanyola ha arribat al descans sense poder reaccionar, però ha agafat esperança amb el 3-1 de Basterra (42’). Però Hendrick ha liquidat l’emoció amb el 4-1 de penal (48’) i Onana Nelson ha fet el cinquè (50’).