Waterpolo

Laura Aarts reforça la porteria de l’Assolim CN Mataró

La campiona del món només podrà jugar els partits de competició europea perquè a la lliga espanyola només es permet la participació de dues estrangeres del mateix país, i l’equip de Dani Ballart ja disposa de les neerlandeses Simone van de Kraats i Vivian Sevenich

La jugadora internacional de la selecció neerlandesa Laura Aarts, escollida millor portera del mundial de Fukuoka, reforçarà la plantilla de l’Assolim CN Mataró, que el curs vinent tornarà a aspirar a tots els títols possibles. Aaarts, campiona del món amb els Països Baixos, només disputarà els partits de competició europea, ja que la normativa de la lliga espanyola només permet que hi hagi quatre jugadores estrangeres i, com a màxim dues de la mateixa nacionalitat. En les files de l’equip de Dani Ballart ja hi juguen les oranje Simone van de Kraats i Vivian Sevenich, a més de l’hongaresa Rita Keszthelyi i la italiana Sílvia Avegno. Després de la retirada de Maria Elena Sánchez, el club maresmenc ja havia incorporat a la jove portera del CN Catalunya Mariona Terré.

Aarts, de 27 anys, prové del Dunaujvàros hongarès, que precisament va perdre les semifinals de la Champions contra el CN Mataró a Sabadell (12-9). “Al Dunaujvàros hi ha un equip molt jove i després de quatre anys en el mateix lloc estic preparada per fer el salt a un nou entorn. Les jugadores del CN Mataró m’exigiran molt en els entrenaments i això és exactament el que vull. Jugaré menys partits, però l’exigència dels entrenaments i amb els partits d’alt nivell en la Champions penso que és una elecció correcta”, ha dit la jugadora al web neerlandès waterpolo.nl.

Amb l’arribada d’Aarts s’amplia la colònia neerlandesa en els clubs catalans de waterpolo després que a l’Astralpool CN Sabadell també s’ha reforçat amb la tornada de Maartje Keuning. Sabrina van der Sloot també continua al CN Sabadell, Nina ten Broek i Fleurien Bosveld al CN Terrassa, i Marit van der Weijden, al CE Mediterrani.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)