Fora d’Europa en els penals

Handbol. El Fraikin Granollers perd de dos gols, l’avantatge que tenia, en la prèvia de la lliga europea

Granollers (4) 18 Constanta (5) 20

FRAIKIN GRANOLLERS:Rodríguez, Yusuf, Torriani (2), Romero, Garcia (1), Rey, Reguart (2), Domingo, Montoya (1), Amigó, Guijarro (2), Castillo (4), Franco (5), Buzle (1), Undargarin i Panitti (p.s.).CONSTANTA:Vasile, Nistor (1), Andrei, Chikovani, Ilie, Aliokhin (6), Cabut (1), Dragan (1), Caba (1), Mouriño (1), Nikolic (1), Vegar, Stankovic, Ravnic (7), Komogorov (1) i Rusu (p.s).PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-2, 3-5, 5-7, 6-9, 6-11 i 10-14 (descans); 11-14, 12-14, 13-17, 17-16, 17-19 i 18-20.ÀRBITRES:J. Aleksandar i A. Nedim (Bòsnia). Van expulsar Chikovani i van excloure Reguart (2), Romero, Amigó, Chikovani, Ilie, Caba i Nikolic.

El Fraikin Granollers va quedar eliminat de la lliga europea en el llançaments de penal. Els vallesans van perdre el partit de tornada de l’eliminatòria prèvia contra el Constanta de dos gols, 18-20, que era l’avantatge que tenien de l’anada (27-29). Per això l’eliminatòria es va haver de desempatar des del punt de penal (4-5). El Granollers no va transformar el primer, mentre que els romanesos els van marcar tots i van passar a la fase de grups. El conjunt vallesà només va anar al davant en el marcador en els primers minuts (3-2), i després va tenir problemes per superar la ferma defensa visitant. Els homes d’Antonio Rama no van estar inspirats en atac i van perdre força pilotes.

El Granollers no va estar gens encertat en la primera meitat i va ser superat pel conjunt romanès, que en el minut 11 ja es va avançar en l’eliminatòria amb el 3-6 –tres gols d’avantatge–, després d’un parcial de 0-4. Els vallesans van continuar lluitant, però la defensa del Constanta era molt sòlida. Els locals van perdre força pilotes en atac i el resultat van ser els cinc gols de marge dels romanesos (6-11) a cinc minuts del descans. A la mitja part s’hi va arribar amb un 10-14 després que Antonio García, que era dubte i va acabar jugant, fallés un penal.

En la segona meitat els romanesos sempre van anar al davant i els vallesans van tenir desavantatges de quatre gols (12-16), que els eliminava, o d’un (16-17), que els classificava. Finalment el resultat del partit va ser el 18-20, després que el Fraikin Granollers disposés d’un últim llançament que va aturar el porter del Constanta.

En la tanda de penals el porter del conjunt romanès va aturar el primer a Torriani, i els gols d’Antonio García Franco, Amigó i Undargarin no van servir de res perquè els jugadors del Constanta van anotar els cinc llançaments.