Waterpolo

El CN Barcelona inicia a Alemanya la temporada amb el repte de la Champions

El CN Barcelona inicia aquest dijous a Hannover (Alemanya) la fase prèvia de la Lliga de Campions de waterpolo amb el difícil repte de ser el primer del grup i classificar-se per a la lligueta, on ja hi ha el Zodiac Atlètic Barceloneta i l’Astralpool CN Sabadell. L’equip barceloní, tercer classificat de la Divisió d’Honor passada, debuta aquest dijous davant el Waspo Hannover (18.30 h), un equip habitual de la màxima competició continental.

Divendres jugaran contra l’Estrella Roja de Belgrad (16.30 hores); dissabte matinaran contra l’Honved de Budapest (9 h) i finalitzaran la marató de partits, diumenge (10.30 h) contra de l’Apollon Smyrnis grec. El CN Barcelona arriba a aquesta fase amb la moral alta després de vèncer el torneig Barcelona Cup disputat la setmana passada a la seva piscina de la Nova Escullera. Van guanyar el torneig amb tres triomfs contra el CN Sabadell (12-11), el Montpeller (20-9) i contra el rival d’aquest dijous, el Waspo Hannover, per un contundent 11-4.

El Barcelona ha canviat notablement una plantilla en què només continuen quatre jugadors: el porter Mario Lloret, el capità Pol Gomà i els joves Abel Ramón i Marc Valls. L’entrenador Andrei Iosep ha signat per tres temporades des de Mataró en substitució de Víctor González, que curiosament dirigirà l’equip del Maresme.

Iosep ha arribat acompanyat des de Mataró per Víctor Andrade i Pol Daurà, a més de Pol Prat (Mediterrani), Víctor Alegre (Tenerife Echeyde) i els germans Pau i Miki Linares. Lluch Bertran i Ramiro Veich han fitxat procedents del Sabadell, on han anat a parar Blai Mallarach i Óscar Asensio, dues de les principals baixes per a aquesta temporada.

En cas de classificar-se per a la Lliga de Campions, el CNB jugaria a partir del 26 de setembre al grup C contra el Ferencvaros hongarès, el Jadran Split croat i el Jadran Herceg Novi montenegrí. Si no aconseguissin la classificació, passaria a disputar l’Eurocopa, la segona competició continental.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)