Waterpolo

El CN Barcelona venç en el primer partit de la fase prèvia de la Lliga de Campions

L’equip barceloní ha guanyat contra el Hannover alemany per dos gols de diferència, gràcies a uns bons segon i tercer parcials

El CN Barcelona ha iniciat avui amb victòria la seva participació a la fase prèvia de la Lliga de Campions de waterpolo. El seu rival ha estat l’equip alemany Waspo Hannover, conjunt habitual a la màxima competició continental, que en aquesta ocasió s’han vist superats pels barcelonins per dos gols de diferència, 9-11 (4-3, 1-2, 1-3, 3-3). Benic per part del Hannover i Bertran per part del CN Barcelona han estat els màxims golejadors de l’enfrontament amb tres gols cadascun.

L’equip barceloní, que compta amb un entrenador nou i també amb una plantilla renovada, buscarà ser primer de grup i classificar-se per a la següent ronda, on ja hi ha altres equips catalans: el Zodiac Atlètic Barcelona i l’Astralpool CN Sabadell.

La resta de rivals a qui s’enfrontarà el CN Barcelona, que forma part del grup A, seran: l’Estrella Roja de Belgrad, l’Honved de Budapest i l’Apollon Smyrnis grec. Aquesta tarda, l’Estrella Roja ha vençut l’Honved per 7-10, mentre que l’Apollon encara no s’ha estrenat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)