Waterpolo

Derrota del CN Barcelona en el segon partit de la fase prèvia de la lliga de campions

Després del partit d’avui, els barcelonins acumulen un balanç d’una victòria i una derrota, a falta de dos partits

El CN Barcelona, que ahir va guanyar el primer partit contra el Hannover alemany (9-11), avui no ha pogut vèncer l’Estrella Roja de Belgrad, que ha superat els catalans per 9-14 (3-5, 2-3, 1-5 i 3-1), en un partit que els serbis han dominat ja des de l’inici, però que sobretot han estat molt superiors durant el tercer parcial. Tot i que a l’últim temps els barcelonins han estat més efectius, els gols no han estat suficients per capgirar el marcador i, d’aquesta manera, ara el CN Barcelona acumula un balanç d’una victòria i una derrota, mentre que l’Estrella Roja ja suma dues victòries, així que els barcelonins no ho tindran gens fàcil per a classificar-se, ja que només aconsegueix el passi a la lligueta el primer classificat.

Del partit d’avui, els jugadors del CN Barcelona s’han repartit força els gols, tot i que Pau Linares i Marc Valls han estat els màxims golejadors, per part barcelonina, amb dos gols cadascun. Per la seva banda, els serbis també s’han repartit els gols, però els jugadors més destacats han estat Nikola Bursac, Rodoljub Gajic, Vuk Milojevic i Marko Radovic.

A l’equip barceloní encara els queden dos partits per disputar. Un serà demà dissabte a les 9h contra el Honved de Budapest, i l’altre, diumenge a les 10.30h contra l’Apollon grec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)