Atletisme

Triomf i millor marca de la cursa d’Esther Guerrero

Santi Catrofe fa el rècord sud-americà en els 3.000 m a Zagreb

Esther Guerrero va guanyar els 1.500 m del memorial Boris Hanzekovic, a Zagreb, després de córrer la Lliga del Diamant a Brussel·les divendres –va ser 13a amb 4:02.27 en una cursa que va guanyar Laura Muir amb 3:55.34 i en què les nou primeres van baixar dels 4 minuts. La banyolina va fer una sortida molt ambiciosa i s’havia mantingut en els primers llocs des de l’inici, segona o tercera, i quan Lorena Martín acabava la tasca de llebre, als 1.000 m, es quedava a rebuf de l’australiana Linden Hall. En l’últim revolt, Guerrero s’obria al carrer 2 després d’haver defensat la posició a l’intent de la francesa Berenice Cleyet-Merle, que la volia superar, i es posava al davant per encarar els últims metres per creuar l’arribada amb un temps de 4:02.88, rècord del míting que tenia Hall, segona ahir a 95 centèsimes.

El gironí Santi Catrofe en els 3.000 m, l’anterior cursa del míting, havia fet la seva millor marca i el rècord sud-americà –el campió de Catalunya de cros els dos últims anys corre per Uruguai–, 7:37.14, rebaixant el seu anterior 7:57.28 en una prova en què 14 corredors van rebaixar els seus registres històrics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)