Handbol

Triomf molt treballat del Fraikin Granollers a Conca (28-30)

El Fraikin Granollers ha obtingut avui a Conca un triomf ben treballat en la tercera jornada de l’Asobal i suma el segon triomf en tres partits (28-30). Pablo Urdangarín, amb 7 gols i Andrei Buzle, que n’ha fet 7, han estat els màxims golejadors dels d’Antonio Rama.

El primer temps ha estat igualadíssim (15-15). La màxima diferència l’ha tingut al seu favor el conjunt vallesà marxant de dos gols en un parell d’ocasions (4-6 i 5-7). El 20-23, ja en el segon període, amb gol de Reguart –jugador clau–, ha suposat el màxim marge. El tram final, no obstant això, ha tornat a ser incert i les aturades del porter local David Mach a un penal d’Urdangarín i a un llançament fortíssim de Buzle amb 28-29 han mantingut viu el seu equip. Tot i que el porter del Fraikin Roberto Rodríguez també ha reclamat protagonisme i ha estat determinant. Rey ha sentenciat amb el 28-30.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)