Tennis

Jordi Tamayo ha estat escollit nou membre de la junta directiva de l’ITF

El president de la federació catalana ha entrat entre els 14 escollits dels 28 candidats

El President de la Federació Catalana de Tennis, Jordi Tamayo, ha estat escollit com a nou membre de la Junta Directiva de l’ITF, en les eleccions celebrades a Cancún dins el marc de l’Assemblea General Ordinària.

El procés electoral escollia de manera independent al President de l’ITF i als membres de la Junta Directiva. En el cas de les eleccions a la presidència, el guanyador ha estat el nord-americà David Haggerty, que repetirà en el càrrec en el període 2023/27.

Pel que fa a les eleccions a membre de la Junta Directiva, hi havia 28 candidats i van ser escollits els 14 amb major nombre de vots i complint addicionalment els criteris de representació geogràfica que marquen els estatuts de l’ITF.

Amb la seva incorporació a la Junta Directiva de l’ITF, Tamayo es converteix en el primer President de la Federació Catalana de Tennis i en el tercer dirigent de l’estat, després dels també catalans Pablo Llorens i Joan Margets, en formar part de la Junta Directiva de principal òrgan decisori del tennis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)