L’Atlètic Barceloneta s’estrena a la Champions amb una golejada contra l’Spandau (16-6)

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta s’ha estrenat a la Champions amb un passeig triomfal contra l’Spandau 04 de Berlín (16-6). L’equip mariner ha marcat el ritme de bon començament (4-1, 3-1, 5-0 i 4-4) i amb una gran defensa ha neutralitzat el balanç ofensiu del rival, que ha estat pràcticament un quart d’hora sense veure porteria. Bernat Sanahuja (4) i Felipe Perrone (3), amb un gol espectacular des de mitja piscina inclòs, han estat els màxims anotadors del partit.

Tot i fallar les quatre primeres superioritats –acabarien amb un discret 2 de 8–, l’Atlètic Barceloneta ha marcat diferències des del primer quart, amb un parcial de 4-1. De Toro, Biel i Sanahuja, per partida doble, han estat els autors dels primers gols. El nord-americà Abramson, aprofitant la posició avançada d’Aguirre, ha trencat la sequera alemanya. Ja en el segon quart, Strelezkij ha retallat diferències, però la connexió Perrone i Sanahuja ha començat a carburar. El capità ha fet una assistència magistral perquè el terrassenc rematés la feina tot sol davant Baksa. En l’atac posterior s’han intercanviat els papers i ha estat Perrone el golejador. El metrònom mariner ha tancat el seu bon quart amb un segon gol de contraatac per segellar el parcial dels dos primers quarts amb 7-2.

L’Atlètic Barceloneta ha posat una marxa més després del descans llarg, tant en defensa com en atac. Amb bones intervencions d’Aguirre sota els pals i efectivitat ofensiva, el conjunt mariner ha rematat la feina amb un parcial de 5-0, amb la quarta diana de Sanahuja, la segona de De Toro, i la primera de Tahull, Larumbe, i Niko Paul. Amb el partit decidit, l’Spandau ha pogut segellar les taules en els últims 8 minuts (4-4) per maquillar el resultat final. El croat Ivan Domagoj Zovic, de penal, s’ha estrenat amb l’equip mariner abans que el conjunt germànic posés a fi a un quart d’hora sense veure porteria. Amb l’australià Nick Porter sota els pals, el neerlandès Gbadamassi ha trencar la sequera germànica. Perrone ha tornat a deixar la seva targeta de presentació amb una diana per tot l’escaire des de mitja piscina i amb l’intercanvi de gols final s’ha arribat al definitiu 16-6.