Handbol

L’Al Ahly i l’Al-Noor, rivals del Barça en la Super Globe

El mundial de clubs es disputarà a Aràbia Saudita del 7 al 12 de novembre

L’Al Ahly egipci i l’amfitrió Al-Noor seran els rivals del Barça en la fase de grups de la Super Globe, segons ha determinat el sorteig efectuat avui a Basilea. El considerat com a mundial de clubs es disputarà del 7 al 12 de novembre a l’Aràbia Saudita, i la Federació Internacional d’Handbol (IHF) anunciarà en els pròximes dies les dates dels partits i tots els detalls de la competició. Com a cap de sèrie, el Barça és el gran favorit, tot i que el seu grup serà el de major exigència. En cas d’obtenir el primer lloc, el conjunt de Carlos Ortega s’enfrontaria al vencedor del grup B, integrat pel Füchse de Berlín, el Kuwait SC i el San Fernando HB, d’Argentina.

El grup C l’integren el Magdeburg, vencedor de les dues últimes edicions, el Khaleej (Aràbia Saudita) i el University of Queensland (Austràlia). Finalment, el grup D el conformen el Kielce, l’Al-Najma (Barhain) i el San Francisco CalHeat (Estats Units). Amb cinc títols, el Barça és el club més llorejat de la competició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)