El Fraikin Granollers supera amb solvència el Sinfín (32-24) abans del derbi

El Fraikin BM Granollers ha segellat una contundent victòria contra el Blendio Sinfín (32-24) i ha acabat amb molt bones sensacions quatre dies abans de rebre el Barça en el derbi català de la lliga Asobal. Tot i els dubtes inicials, l’equip vallesà ha anat de menys a més i en una gran segona meitat ha passat per sobre del conjunt cantàbric. Més enllà dels 8 gols de Sergi Franco, també ha destacat el bon debut de Pere Arnau, provinent de la UE Sarrià, que s’ha adaptat molt bé als seus nous companys i ha contribuït al triomf amb grans assistències i 3 gols.

Al Granollers li ha costat entrar en joc. Les pèrdues de pilota facilitaven els gols del rival, que als 17 minuts dominava per 5-7. A Antonio Rama no li agradava el que veia sobre la pista i ha demanat temps mort. El tècnic vallesà ha reclamat major intensitat defensiva i ha canviat mig equip. Pere Arnau ha disposat dels primers minuts en les files del Granollers. Les consignes de l’entrenador han funcionat. El Granollers, amb bones intervencions de Roberto Rodríguez sota els pals (7 aturades per un 41%) i els gols de Sergi Franco (6), ha anat guanyant terreny al seu rival. Als 27 minuts s’ha col·locat per primer cop per davant en el marcador i ha arribat al descans amb un parcial favorable de 13-10.

En la segona meitat, el Granollers ha segellat un parcial inicial de 4-1 (17-11) i ha començat a encarrilar la victòria. Sòlid en defensa i imposant un ritme elevat de joc en atac l’equip vallesà ha aconseguit una màxima renda de 10 gols (31-21). Amb el partit decidit, Rama ha donat minuts de joc als joves Pau Panitti sota els pals i Gerard Domingo.