Handbol

El Barça s’imposa a Valladolid i suma el quart triomf (31-42)

Els blaugrana s’han distanciat a partir del minut deu i han aconseguit la primera victòria fora de casa

El Barça ha sumat la seva quarta victòria a la lliga a la pista del Recoletas Atlético Valladolid al que ha guanyat per 31-42. Ha sigut el primer triomf fora de casa en la lliga. El conjunt blaugrana s’ha distanciat en al marcador a partir del minut deu i els castellans ja no han pogut seguir el seu ritme. Dika Mem i Blaz Janc han anotat sis gols cada un pel Barça.

Després d’uns primers minuts anivellats un parcial de 0-4 ha donat la primera avantatge clara als blaugrana (6-11) i en el minut catorze s’ha arribat als set punts d’avantatge (7-14), que s’ha mantingut fins arribar al descans amb 15-22. En la segona meitat el Barça ha sortit a sentenciar el partit i ho ha fet amb un parcial d’1-6 i ha arribat als 12 gols de diferència (19-31). Els blaugrana han continuat anotant i el Valladolid ha respost i s’ha arribat a final del partit amb un 31-42.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)