Handbol

Segona golejada i feina enllestida

Handbol. El KH-7 Granollers venç de nou el Garabah i segella el passi en la copa europea

KH-7 Granollers 41 Garabah 18

KH-7 GRANOLLERS:Rodrigues, González (8), Tort (6), Güell (6), Jallow (2), Hombrado (5), Portillo (4), Espiñeira (2), Vila (4), Kovfler, Somaza, Milagros (3), González (1), Castañera i Polonio.GARABAH:Rasulova, Heybatli (6), Grabaskaya (2), Huseynova (1), Mammadova (4), Mikhalkovich (3), Shubina, Akhundova (2), Ibrahimova i Musayeva..MITJA PART:22-7.ÀRBITRES:I. Fotakidis i C. Kinatzidis (Grècia).

El KH-7 Granollers va tornar a superar amb claredat el Garabah àzeri (41-18) tal com va havia fet dissabte en el partit d’anada, jugat també al pavelló Olímpic de Granollers (15-48), i va segellar l’accés a la tercera eliminatòria de la copa europea femenina. Carla González, amb 8 gols, va ser la màxima golejadora del conjunt vallesà i del partit, seguida d’Alba Tort, que en va marcar 6, i de Nerea Güell, també amb 6. L’equip visitant tenia les baixes de tres jugadores que van tenir problemes amb el visat i no van poder viatjar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)