Tennis

Grans resultats dels catalans en l’europeu absolut de tennis de platja

Eva Fernández i Antomi Ramos han guanyat l’or en el doble mixt i Espanya el títol per equips

Els catalans han aconseguit tres medalles en el campionat d’Europa absolut de tennis de platja que s’ha disputat a l’illa grega de Creta. En el doble mixt, Eva Fernández fent parella amb Antomi Ramos han estat els campions després de superar en la final als catalans Ariadna Costa i Gerard Rodríguez per 6-4, 3-6 i 10-6. En el dobles femení Ariadna Costa i Eva Fernández s’han emportat la medalla de bronze al guanyar en la lluita pel tercer i quart lloc a Omaira Farias i Sabrina López per un doble 6-1.

En el doble masculí Pol Filella i Gerard Torres han acabat quarts al cedir davant els italians Doriano Beccaccioli i Tommaso Giovannini per 6-4 i 6-2. Per primera vegada en la història la selecció espanyola ha aconseguit la medalla d’or com a equip.

En la categoria sub-14 Clàudia Casas ha aconseguit la medalla d’or amb l’equip espanyo, mentre que Natàlia Gómez ha estat bronze en la prova sub-18.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)