El Barceloneta obté una victòria in extremis contra el Vouliagmeni (11-12)

Bernat Sanahuja surt al rescat i amb sis gols resulta determinant en el triomf mariner

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha sumat la segona victòria a la Champions en un partit molt treballat contra el Vouliagmeni (11-12). L’equip mariner ha anat a remolc del seu rival durant molts minuts (5-3, 2-1, 2-4 i 2-4), però la reacció en la segona meitat, amb un inspiradíssim Bernat Sanahuja –autor de sis gols– ha acabat donant els tres punts als barcelonins. Des del centre de l’arc, Niko Paul ha signat el gol de la sentència a 46 segons del final.

En el primer quart, l’Atlètic Barceloneta no ha acabat d’ajustar bé la defensa i contra un Vouliagmeni molt efectiu ha encaixat un parcial de 5-3. L’equip mariner, amb poca fluidesa en atac i pèrdues de pilota, topava en el mur hel·lè i arribava al descans amb tres gols de desavantatge (7-4).

L’arrencada de l’Atlètic Barceloneta en el tercer quart ha estat fulgurant. Els boies han començat a marcar territori i amb un parcial de 0-4 en 4 minuts han capgirat el resultat (7-8). La defensa es mostrava més activa i Unai Aguirre ha tingut les primeres intervencions de mèrit sota els pals. Vladimir Vujasinovic s’ha vist obligat a demanar temps mort. El Vouliagmeni ha reaccionat i amb dos gols més en superioritat arribava al quart definitiu altre cop amb avantatge (9-8). Sanahuja continuava en estat de gràcia i amb tres dianes consecutives tornava a donar la iniciativa als mariners (10-11). Nemanja Ubovic aprofitant una doble superioritat per restablir l’equilibri, però l’aparició de Paul, ja a l’últim minut, ha estat determinant. Amb tot, els d’Elvis Fatovic encara han hagut de defensar una última acció d’inferioritat numèrica per cantar la victòria final.