El Zodiac Atlètic Barceloneta guanya la 18a supercopa d’Espanya clarament (10-5)

Els barcelonins han derrotat en la final a l’Astralpool Sabadell

El Zodiac Atlètic Barceloneta s’ha mostrat molt superior i ha guanyat el seu 18è títol de la supercopa d’Espanya. Els barcelonins han superat en la final l’Astralpool Sabadell per 10-5 (2-0, 4-2, 3-3 i 1-0) en un partit on s’han avançat des de l’inici, poc a poc han anat agafant avantatge, i han tallat els intents de reacció dels sabadellencs. Unai Aguirre ha estat molt encertat a la porteria amb 14 aturades, i Felipe Perrone en atac, on ha anotat tres gols, i ha estat escollit MVP.

La final s’ha iniciat amb els equips amb bones defenses i sense encert en atac, i en els primers cinc minuts no s’ha marcat cap gol. El Barceloneta ha inaugurat el marcador i ha iniciat el seu domni. El porter Aguirre ha començat a fer aturades, mentre que els sabadellencs han començat a desaprofitar les jugades d’homes de més per exclusions i ha acabat la primera meitat amb 0 de 8. Després del 2-0 en el primer quart, el conjunt barceloní ha trobat millor el camí del gol en el segon, mentre que el Sabadell per fi ha pogut marcar, i s’ha arribat al descans amb un 6-2.

El tercer període ha estat molt intens i amb intercanvi de gols. Els sabadellencs han millorat el seu encert i han mantingut el quart anivellat davant un Barceloneta que ha sabut superar un moment complicat en que els sabadellenc s’ha pogut situar a només dos gols. En els darrers vuit minuts els barcelonins han controlat el partit i només hi ha hagut un gol, que ha certificat el triomf i el títol pel Barceloneta.