Bona defensa, domini i 18è títol

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta supera el Sabadell en la final i guanya la supercopa d’Espanya

Zodiac Barcelon. 10 Astralpool Sabad. 5

ZODIAC ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre, Famera (2), Sanahuja, T. Perrone, De Toro, Larumbe (1), Zovic (1), Paul (1), Tahull (1), F. Perrone (3), Biel, A. Bustos (1) i Porter.ASTRALPOOL SABADELL:Lorrio, Bonet, Asensio, Schütze, Vidovic, Valera (1), Barroso (1), Van Ijperen, Averka (1), Pérez, Mallarach (1), J.J. Bustos (1) i Teclas.PARCIALS:2-0, 4-2, 3-3 i 1-0.ÀRBITRES:F.X. Busch i A. Márquez.

El Zodiac Atlètic Barceloneta es va mostrar molt superior i va guanyar el seu 18è títol de la supercopa d’Espanya. Els barcelonins van derrotar en la final l’Astralpool Sabadell per 10-5 en un partit en què es van avançar des de l’inici i a poc a poc van anar agafant avantatge. Van saber tallar els intents de reacció dels sabadellencs, que van tenir problemes per marcar. El Barceloneta va fer una bona defensa, el porter Unai Aguirre va estar molt encertat sota els pals i va fer 14 aturades, i Felipe Perrone va destacar en atac anotant tres gols i va ser elegit MVP de la final.

La final va començar amb els dos equips realitzant bones defenses, sense encert en atac, i en els primers cinc minuts no es va marcar cap gols. Els barcelonins, que jugaven a la seva piscina, van inaugurar el marcador i van començar a dominar el partit, davant els problemes dels sabadellencs, molt negats en les jugades d’homes de més. Després del 6-2 al descans el Sabadell va millorar molt, però el Barceloneta va saber superar un moment complicat i va poder controlar el tram final del partit i revalidar un cop més el títol.