Waterpolo

Cop d’autoritat a Novi Beograd

Waterpolo. L’Astralpool CN Sabadell tomba el subcampió europeu amb un últim parcial de 0-4 i es col·loca líder de grup en la Champions

Novi Beograd 10 CN Sabadell 12

VK NOVI BEOGRAD:Dobozanov; Radulovic, Skoumpakis, Granados (4), Cuk, Pijetlovic, Drasovic (3), Jaksic (1), Cetkovic, Filipovic, Lukic, Vlachopoulos (2) i De Michelis.ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Bonet, Asensio, Schuetze, Vidovic, Valera (3), Barroso (3), Van Ijperen (3), Averka (2), Pérez, Mallarach (1), Bustos i Teclas.PARCIALS:4-2, 3-2, 3-4 i 0-4.

L’Astralpool CN Sabadell és el nou líder del grup A de la Champions després d’una victòria històrica a la piscina del Novi Beograd, subcampió de les dues últimes edicions. Els dos equips van dibuixar una trajectòria totalment oposada. L’equip local, liderat pel terrassenc Álvaro Granados, va marcar el ritme en la posada en escena (7-4), però després del descans llarg el conjunt de Quim Colet va començar a guanyar-li terreny al seu rival i amb un últim quart pletòric (0-4) va consumar la gesta. L’encert en les accions de superioritat (7 de 10), la intensitat defensiva en el tram final, en què va mantenir la porteria a zero, i la determinació d’Alberto Barroso, anotant tres dels quatre últims gols, van impulsar el Sabadell a la victòria. El Novi Beograd, en canvi, va acabar totalment ofuscat i va fallar les quatre últimes accions d’home de més.

El torn del Barceloneta

Avui serà el torn de l’Atlètic Barceloneta, que mirarà de reforçar el seu lideratge en la visita del Marsella (20 h per TdP). Elvis Fatovic encara té la baixa de Munárriz, amb una lesió a l’esquena, però ja pot disposar de l’australià Pavillard, un cop resolts els problemes burocràtics.

Waterpolo. Lliga de campions Grup A

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 Novi Beograd 6 3 2 0 1 42 27
2 Brescia 6 3 2 0 1 35 30
3 Astralpool Sabadell 6 3 2 0 1 32 28
4 Steaua 0 3 0 0 3 23 47
  Fase de quarts
Darrera actualització: 17-10-2023 20:45:02
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)