El Barça no falla contra el Benidorm (33-30)

El rival blaugrana ha anat sempre a remolc i ha maquillat el resultat final

El Barça continua líder intractable a l’Asobal després de trencar la imbatibilitat a domicili del TM Benidorm en un partit on els blaugrana s’han relaxat en el tram final (33-30). Richardson, amb 9 dianes, ha estat l’estrella del matx. Els de Carlos Ortega han dominat des de l’inici anant augmentant progressivament la seva diferència. A la primera part s’ha arribat amb un 17-10 significatiu i amb protagonisme molt repartit en atac amb 3 gols d’Ariño, 3 de Cikusa o 3 de Richardson. A la segona part el part el Barça ha mantingut sempre la diferència en el marcador arribant a guanyar de 7 gols a 8 minuts pel final (28-21) però en els últims instants els blaugrana s’han relaxat i el Benidorm ha aprofitat per retallar la renda tot i que mai han tingut opció al triomf.