El Fraikin Granollers es desfà de l’Osca en els darrers deu minuts (27-35)

El partit ha estat molt ajustat amb mínimes diferències per un i altre equip

El Fraikin Granollers ha sumat la seva cinquena victòria al derrotar per 27-35 el Bada Osca a domicili. El partit ha estat molt anivellat i els vallesans no s’han pogut distanciar en el marcador fins els darrers deu minuts. Una gran segona meitat els hi ha donat la victòria. Víctor Romero ha marcat 6 gols, i Antonio Garcia i Pablo Undargarín n’han fet 5 cada un.

La primera part ha estat molt ajustada amb mínimes avantatges d’un i dos gols per cada equips i s’ha arribat al descans amb un empat, 14-14. En la segona meitat s’ha mantingut la tònica fins que el Granollers s’ha avançat de quatre gols a vuit minuts del final i ha sentenciat el partit amb un parcial de 0-5 (25-34) a dos minuts del final.