Còrfbol

Catalunya venç Eslovàquia (10-19) i jugarà del 9è al 12è lloc del mundial

Berta Alomà ha destacat en atac i ha fet 7 punts

La selecció catalana ha guanyat Eslovàquia (10-19), ha acabat tercera de grup I de la segona fase del mundial i s’ha classificat per jugar del 9è al 12è lloc. Catalunya s’enfrontarà als altres tres tercers classificats dels grups i dijous jugarà a les 8 del matí hora catalana contra el tercer del grup L, Austràlia. Demà hi ha jornada de descans.

El combinat català s’ha avançat amb un 0-3 en l’inici del partit i sempre ha dominat l’enfrontament. Amb un bon joc en atac i agafant els rebots en defensa Catalunya ha estat superior en el primer quart (3-6), i ha ampliat encara més la diferència en el segon període. Berta Alomà ha estat molt encertada en atac i ha anotat 7 punts en la primera meitat, i s’ha arribat al descans amb un 7-13.

En la segona meitat l’encert ha baixat i s’han anotat menys cistelles, però la selecció catalana ha arribat a la seva màxima diferència de 9 punts (8-17). En cap moment el conjunt eslovac ha pogut reaccionar i dues noves cistelles en els darrers deu minuts han posat el 10-19 definitiu en el marcador. En aquesta segona meitat Catalunya ha tingut dos lesionats, Àlex Llovera ha xocat contra el pal de la cistella i s’ha fet mal al genoll, i Maria Garcia s’ha tornat el turmell, i han hagut d’abandonar la pista.