Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta s’emporta la copa Catalunya per un ajustat 10-9 contra el CN Sabadell

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha segellat el setzè títol de la copa Catalunya, el vuitè consecutiu, després de vèncer l’Astralpool CN Sabadell per un ajustat 10-9 (4-2, 2-3, 3-1 i 1-3) a les piscines Manel Estiarte i Duocastella, de Manresa. La final entre els dos referents actuals del waterpolo català, líders dels seus respectius grups a la Champions, no ha decebut les expectatives. L’equip mariner sempre ha portat la iniciativa, tot i que el partit ha tingut diverses alternatives i el conjunt sabadellenc en cap cas s’ha desenganxat del seu rival i ha venut molt cara la seva derrota. De fet, el conjunt de Quim Colet ha tingut l’oportunitat d’empatar el partit a l’últim minut de joc. El segon duel del curs entre l’Atlètic Barceloneta i el CN Sabadell s’ha tornat a decantar pels barcelonins, tot i que amb un resultat molt més igualat que el 10-5 de la supercopa d’Espanya, disputada fa quinze dies a la piscina de Sant Sebastià. Els golejadors del partit han estat Biel (2), Felipe Perrone (2), Larumbe (2), Famera, Sanahuja, Tahull i Alejandro Bustos, pels mariners; i Valera (3), Barroso (3), Averka (2) i Van Ijperen (1), pels vallesans.

En la pugna pel tercer lloc, el CN Barcelona, amb 5 gols de Víctor Andrade, ha superat el Sant Andreu per 13-5 (4-1, 1-2, 5-1 i 3-1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)