El Barceloneta acaba patint

Waterpolo. Suma la setzena copa Catalunya a Manresa, la vuitena consecutiva, en un duel amb alternances i molt disputat contra el CN Sabadell

Barceloneta 10 CN Sabadell 9

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera (1), Sanahuja (1), Zovic, De Toro, Larumbe (2), Pavillard, Paul, Tahull (1), F. Perrone (2), Biel (2), A. Bustos (1) i Porter.ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Bonet, Asensio, Schütze, Llauradó, Valera (3), Barroso (3), Van Ijperen (1), Averka (2), Pérez, Mallarach, J.J. Bustos i Teclas.PARCIALS:4-2, 2-3, 3-1 i 1-3.

El Zodiac Atlètic Barceloneta va allargar la seva supremacia en la copa Catalunya amb un setzè títol, el vuitè consecutiu, a les piscines Manel Estiarte i Duocastella de Manresa però va tenir en l’Astralpool Sabadell un rival molt digne, que va vendre molt cara la derrota. Després de la supercopa d’Espanya (10-5), l’equip mariner va segellar el segon títol del curs, tot i que en aquesta ocasió el conjunt vallesà va oposar molta més resistència. De fet, els vallesans van tenir l’oportunitat d’empatar el duel en l’últim minut després d’un temps mort de Quim Colet.

L’Atlètic Barceloneta va fer tota una declaració d’intencions només de començar, amb tres gols en tres minuts. El CN Sabadell va reaccionar i en el segon quart ja havia restablert l’equilibri abans que Bernat Sanahuja signés el 6-5 amb què es va arribar al descans llarg. L’equip d’Elvis Fatovic, liderat per Felipe Perrone (MVP de la final), va tornar a fer un pas endavant en el tercer quart (9-6), però Fran Valera, per partida doble, i Guus van Ijperen van reduir les diferències a la mínima expressió en l’últim període.