Futbol sala

El Barça tomba el combatiu Loznica (0-2) i passa a la fase elit com a líder invicte

Els catalans Sergio González (24’) i Adolfo (39’) han estat els golejadors

El Barça ha superat el combatiu Loznica-Grad per 0-2 i tanca la fase principal de la Champions com a líder invicte. Els gols de Sergio González (24’) i Adolfo (39’), a la segona meitat, han resolt el duel amb l’equip serbi, que també passarà a la ronda següent com a tercer classificat. El sorteig de la fase elit, del 28 de novembre al 3 de desembre, serà dijous vinent.

Tot i un inici efervescent del Loznica, el Barça s’ha fet amb el control del partit. Ha sotmès el seu rival, que amb prou feines podia passar de mig camp, però Vulic ha exercit de salvador i ha impedit que l’equip blaugrana traduís el seu clar domini i les nombroses oportunitats en el resultat. La mala notícia per als de Jesús Velasco ha estat la targeta groga a Pito, que li impedirà de jugar el primer partit de la fase elit.

La insistència culer ha trobat premi després de la represa (24’), amb un potent xut de Dyego que Sergio González ha desviat al fons de la xarxa, quan la pilota ja anava directa a gol. L’alegria no ha durat gaire, ja que poc després (26’) Pito ha rebut la segona groga per una entrada amb els dos peus per davant i ha deixat l’equip amb un jugador menys durant 2 minuts. Per moments, el partit s’ha descontrolat, però el Loznica no ha estat capaç d’aprofitar la superioritat. El Barça, en canvi, ha rematat la feina després d’una vermella Radovanovic (37’). Amb un jugador més, Adolfo (39’) no ha perdonat i ha signat el definitiu 0-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)