El Fraikin Granollers marca el ritme contra el Port Sagunt (35-28)

El Fraikin BM Granollers ha superat el Port Sagunt, el cuer, amb autoritat (35-28) i ha signat la tercera victòria consecutiva que el consolida en la tercera plaça de la lliga Asobal abans de l’aturada pels partits de seleccions. Al conjunt vallesà li ha costat gairebé un quart d’hora entrar en joc, però quan ho ha fet ja no ha tingut aturador. Els gols han estat molt repartits, tot i que Antonio García, pletòric en el tram final, s’ha enfilat fins a les 7 dianes. També ha destacat el porter sevillà Roberto Rodríguez, amb 12 aturades i un 40% d’encert els minuts que ha estat en pista.

El Port Sagunt ha tingut una molt millor entrada al partit. Poc clarivident en atac i tou en defensa, el Granollers ha encaixat un parcial de 4-9 (13’) amb protagonisme de diversos jugadors sorgits del planter blaugrana, Jaume Pujol, Nil Montserrat i Artur Parera. El temps mort d’Antonio Rama estava cantat i la reacció ha estat immediata. Bruno Reguart ha sortit a pista, l’equip ha ajustat la defensa i recuperant pilotes i sortint al contraatac ha replicat amb un parcial de 5-1 (9-10). Antonio Malla també ha aturat el partit per frenar l’embranzida local. Però el Granollers ja anava embalat i amb algunes aturades de Roberto Rodríguez ha impulsat els extrems i l’equip fins al 17-12 al descans. El parcial des del temps mort de Rama ha estat contundent (13-3) davant un Port Sagunt que ha perdut totalment el rumb.

En la segona meitat s’ha mantingut el guió. El Granollers marcava un alt ritme de joc i les diferències s’han enfilat fins als 10 gols (26-16). Rama ha pogut dosificar els seus jugador i en el tram final ha donat minuts de joc als joves Pau Panitti, a la porteria, i el central Gerard Domingo. En l’intercanvi de gols final l’equip valencià ha retallat diferències fins al definitiu 35-28.