Waterpolo

Pas enrere a Brescia

Waterpolo. Un gol anul·lat a Fran Valera en l’última acció, que hauria forçat la tanda de penals, deixa l’Astralpool CN Sabadell sense puntuar i sense lideratge de grup de la Champions

Brescia 11 CN Sabadell 10

AN BRESCIA:Tesanovic; Del Basso, Dolce, Faraglia (2), Lazic, Gianazza (1), Renzuto (2), Guerrato, Alesiani, Manzi (1), Balzarini (4), Gitto (1) i Massenza.ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Bonet, Asensio (1), Schuetze, Vidovic (2), Valera (2), Barroso (3), Van Ijperen, Averka (1), Pérez, Mallarach, Bustos (1) i Teclas.PARCIALS:4-4, 3-3, 4-2 i 0-1.

L’Astralpool CN Sabadell torna de Brescia amb una dolorosa derrota per la mínima i sense el lideratge de grup de la Champions. L’equip vallesà va disposar de l’últim atac per empatar i forçar la tanda de penals, però la parella arbitral va acabar anul·lant un gol de Fran Valera per falta prèvia d’Edu Lorrio. El conjunt de Quim Colet s’havia llançat a l’atac amb tot, amb set jugadors, i abans del xut anul·lat Alberto Barroso ja havia disposat d’un altre llançament per empatar.

El CN Sabadell, molt efectiu en les accions de superioritat, va portar la iniciativa en la primera meitat, però els desajustos defensius en les transicions del rival li van impedir arribar al descans amb avantatge (7-7). En el tercer quart, el Brescia va posar una marxa més en atac i va fer encendre els llums d’alarma amb un parcial inicial de 4-1 (11-8). Dues dianes de Stefan Vidovic van donar aire a l’equip (11-9). Ja en l’últim quart, un penal de Valera va ajustar encara més les diferències. El Sabadell es va mantenir ferm en defensa, però en un polèmic final es va quedar sense premi.

Waterpolo. Lliga de campions Grup A

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 Novi Beograd 9 4 3 0 1 54 32
2 Brescia 9 4 3 0 1 46 40
3 Astralpool Sabadell 6 4 2 0 2 42 39
4 Steaua 0 4 0 0 4 28 59
  Fase de quarts
Darrera actualització: 01-11-2023 20:45:02
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)