Futbol sala

Gran victòria de l’Industrias a la pista del segon, el Xota (1-3)

Els colomencs han fet una gran segona meitat

L’Industrias ha aconseguit un gran victòria per 1-3 a la pista del Xota, el segon classificat i que estava invicte fins aquest enfrontament. Els colomencs han sumat la seva tercera victòria i encadenen quatre partits sense perdre. Després d’un rimer temps més anivellat l’Industrias ha sentenciat en una gran segona meitat.

El Xota s’ha avançat en els primers minuts però Khalid ha respost quatre minuts després i amb l’1-1 s’ha arribat al descans després que els dos equips han disposat d’ocasions. En la segona meitat els colomencs han anat més a l’atac i Corso ha posat per davant al seu equip (1-2) en el minut 32 i quatre minuts després Cardona ha situat l’-13 en el marcador. El Xota ha atacat amb cinc i sense porter per intentar remuntar però l’Industrias s’ha defensat molt bé.