El Sabadell, el Mataró i el Sant Andreu sumen la tercera victòria a la lliga de campions

El Terrassa també guanya i en porta dues, i el Mediterrani perd el tercer partit

L’Astralpool Sabadell, l’Assolim Mataró i el CN Sant Andreu han sumat la tercera victòria en tres partits en la fase de grups de la lliga de campions i encapçalen els seus grups quan s’ha arribat a la meitat de la competició i queden tres jornades per disputar. Les sabadellenques s’han imposat al Dunaujvaros hongarès per un mínim 8-9 (2-3, 2-2, 2-4 i 2-0) després de dominar el partit, però sense aconseguir avantatges clares, i cedir en els darrers vuit minuts. Han destacat Sofia Giustini amb 4 gols i Irene González amb 3. Les mataronines han sentenciat el partit en el primer quart i s’han imposat per 4-13 (1-6, 1-4, 2-2 i 0-1) a la piscina de l’Ethnikos Pireu grec. Els gols han estat molt repartits i Simone Ban de Kraats n’ha fet 3.

El Sant Andreu ha sumat el tercer triomf en els penals a la piscina del Sis Roma per 14-15 (3-2, 2-4, 3-1, 2-3 i 4-5) i només sumarà dos punts per la victòria. L’enfrontament ha estat molt disputat amb avantatges per un i altre equip. Al final de l’últim període s’ha arribat amb un 10-10, i s’han xutat penals per decidir el guanyador. Han destacat Elena Ruiz amb 5 gols i la seva germana Ariadna amb 3. El CN Terrassa ha sumat el segon triomf al superar per 10-8 (1-1, 2-3, 4-1 i 3-3) l’Ekipe Orizzonte italià. Ha arribat al descans per darrera en el marcador i un bon tercer quart l’hi ha donat l’avantatge que ha aguantat en els darrers vuit minuts. Isabel Piralkova ha destacat amb 4 gols.

El CE Mediterrani ha aguantat davant l’Olympiacòs grec fins al final del tercer quart, però ha acabat perdent per 10-15 i (4-2, 2-3, 3-6 i 1-4) i encara no ha puntuat. Daniela Moreno ha marcat 4 gols.