Futbol sala

El Barça sua, però guanya contra el Ribera Navarra (2-0)

El Barça torna a guanyar el Palau, com ja és costum. Els de Jesús Velasco però, han hagut de suar de valent per aconseguir els 3 punts d’avui contra el Ribera Navarra.

El partit ha començat amb uns primers minuts igualats. El Barça no ha sabut combinar-se ni ha acabat d’estar encertat en la finalització fins arribar el minut 10 de partit. Llavors, Adolfo ha estat ’encarregat de obrir el marcador del partit i pels culers aprofitant una pèrdua dels visitants. I tot i que els blaugranes portaven el ritme del partit, els navarresos han estat molt bé en defensa i els han fer marxar als vestidors guanyant només per la mínima.

La segona part tampoc ha estat fàcil pels locals. Els visitants els calia millorar molt l’aspecte ofensiu, que, tot i que Víctor ha hagut de fer un gran paper, els navarresos no han estat encertats alhora de finalitzar. En canvi, defensivament han fallat poc, cosa que ha complicat la vida als de Jesús Velasco. Partit obert fins al final. Els dos equips, a més, a falta de 0 minuts ja acumulaven es cinc faltes. Els primers en arribar a les sis han estat els culers, però Víctor, un cop més, a tret pit i ha salvat el doble penal de Soufian. I al 37’ de partit, el Navarra ha comés al sisena falta. Catela no ha deixat perdre l’oportunitat i ha marcat el segon del Barça tancant amb bones sensacions el partit. Tres punts més pels culers, que els fan envcara més líders de la taula. Això sí, tres punts molt suats tot i ser contra un dels equips cuers que després de 9 jornades encara no han aconseguit estrenar la casella de victòries. Destacant l’actuació del porter blaugrana i la porteria 0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)