Natació

Emma Carrasco lidera el circuit català després de la prova inaugural a Manresa

La lleidatana Emma Carrasco (CN Sant Andreu) lidera el Circuit Català de Trofeus de Natació després de la seva gran actuació en el trofeu Fèlix Serra Santamans, organitzat pel CN Manresa. Carrasco ocupa la primera plaça gràcies als 2:08.58 dels 200 m estils, millor marca de la reunió, amb 851 punts i que suposa un nou rècord del circuit. La nedadora del CN Sant Andreu ha rebaixat en gairebé dos segons la seva marca i es col·loca en el segon lloc del rànquing històric, només per darrera de la badalonina Mireia Belmonte (2:05.73). El trofeu bagenc és la primera cita de les set que conformen el circuit i l’única que es disputa en piscina de 25 metres. La pròxima prova puntuable serà el Trofeu Alejandro López, al CN Sant Andreu, el 13 i 14 de gener.

Una altra de les protagonistes a Manresa ha estat Àfrica Zamorano (CN Sant Andreu), que ha establert dues millors marques del circuit, en els 100 m esquena (59.31) i els 200 m esquena (2:05.64). Amb aquest últim registre (848), s’ha situat a només 3 punts de la seva companya de club. La tercera marca de la reunió ha estat compartida per la mateixa Emma Carrasco i Jessica Vall (CN Sant Andreu), que en els 200 m braça han aturat el cronòmetre en 2:25.01 (799).

D’altra banda, Luca Hoeck (CN Sitges) ha establert la millor marca catalana de 50 m lliure 15 anys (23.04), rebaixant en gairebé un segon l’anterior (23.98), en poder de Ricard Bosch (CN Badalona) i vigent des del 2011 a Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)