Tennis taula

El CER perd en l’anada dels vuitens de l’Europe Cup contra el Gwiazda (0-3)

El conjunt empordanès ha estat superat clarament i disputarà la tornada Polònia el diumenge 19

El CER Robin Hat Prisco l’Escala ha perdut de manera clara en l’anada dels vuitens de final de l’Europe Cup per 0-3 contra el Polski Cukier Gwiazda de Bydgoszcz de Polònia. El conjunt empordanès pràcticament s’ha acomiadat de la competició i europea ja que és molt complicat que pugui remuntar en el partit de tornada que es disputarà a Bydgoszcz el diumenge 19 (15 h).

Iker Martínez ha perdut el primer partit contra l’italià Leonardo Mutti per 0-3 (9-11, 5-11 i 4-11), i tot seguit el grec Gerasimos Chatzilygeroudis ha intentat plantar cara al moldau Vladislav Urso, però ha acabat perdent per 1-3 (11-8, 5-11, 6-11 i 7-11). El tercer punt del Gwiazda l’ha aconseguir el polonès Artur Grela, que juga amb el CER l’Escala, a la competició estatal, però en l’europea amb l’equip de Polònia. Artur Grela s’ha esforçat per derrotar Xavier Peral per 1-3 (11-9, 9-11, 7-11 i 7-11) i ha donat el punt de la victòria al seu equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)